Viola – väkivallasta vapaaksi ry on eteläsavolainen perhe- ja lähisuhdeväkivallan avopalveluyksikkö. Palvelemme sekä tekijöitä että uhreja.

Marraskuun uutiskirje on ilmestynyt, ja pääset lukemaan sen tästä.
Lisäksi tässä on Violan puheenjohtajan talviterveiset.

Mukavaa talven odotusta!

Haemme innovatiivista, kokenutta ja perhekuntoutuksesta innostunutta perhetyön ammattilaista kiertävän perhekeskus Kiepin tiimiimme erityistyöntekijäksi. Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Kiertävä perhekeskus Kieppi tarjoaa intensiivistä, päiväryhmämuotoista perhekuntoutusta eri paikkakunnilla Etelä-Savon seudulla. Toiminta pohjautuu vertaistuen ja sosiokulttuurisen innostamisen periaatteille.

Kiepin erityistyöntekijänä vastaat yhdessä työparisi kanssa kiertävän perhekeskus Kiepin toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Myös työparisi on kokenut perhekuntoutuksen asiantuntija. Tehtävänäsi on tukea asiakasperheidemme vanhemmuutta ja arjen hallintaa, vahvistaa perheen sisäistä vuorovaikutusta ja tukea lapsen turvallisen kiintymyssuhteen muodostumista. Työhösi kuuluu päiväryhmien käytännön toteutus sisältäen esim. ruokailujen järjestämisen ja toiminnalliset hetket. Toiminnan suunnittelussa ja asiakasohjauksessa teet laajalti yhteistyötä perheiden palveluja alueella tarjoavien toimijoiden kanssa. Varsinaisen päiväryhmätoiminnan ohessa toteutat mahdollisesti myös muita vanhemmuutta tukevia ryhmätoimintoja kulloisenkin tarpeen mukaan.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa sekä työkokemusta perhekuntoutukseen liittyvistä työtehtävistä pikkulapsiperheille suunnattujen palvelujen piiristä. Olet joustava tiimi- ja verkostotyöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen sekä innostavan työtehtävän, kehittämismyönteisen työyhteisön sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Työaika on 38 h/vko, ja työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä mahdollisine suosittelijoineen vastaanottaa toiminnanjohtaja Sirkku Mehtola 14.11.2018 klo 16.00 mennessä. Yhteystiedot ja tiedustelut sirkku.mehtola@violary.fi, p. 044 529 0088, Olli Humalamäki, p. 044 0828283

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9750854 

Uutiskirjeestä voit  nähdä tulevat ryhmät ja muut toiminnot! Luettavissa tästä.

Tervetuloa Yhden vanhemman olohuoneeseen!
16.5. kokoontuminen on Punapirtissä ja 6.6. Violan tiloissa.

Apua eroon -chat on tarkoitettu kaikille eron osapuolille, myös eronneiden läheisille.
Apua eroon -chat palvelun käyttö ei edellytä rekisteröitymistä. Palvelussa keskustelu käydään nimettömänä.

Kahdenvälisissä chateissä voit keskustella kahden kesken ammattilaisten kanssa, esimerkiksi voit pohtia omaan tai lastesi tilannetta, kysyä eroon liittyvistä palveluista ja avun saamisesta. Keskustelussa voi jakaa huolia tai pulmia perheen tilanteeseen ja lasten hyvinvointiin liittyen tai kysyä eroamisen käytäntöihin liittyvistä asioista.

Apua eroon -chat on avoinna

tiistaisin kello 14-16

keskiviikkoisin kello 12-14

torstaisin kello 10-12

 

 

 

 

 

Apua eroon -chat

Kumppaneita ja lisätietoa