VIOLA – väkivallasta vapaaksi ry on perhe- ja lähisuhdeväkivallan avopalveluyksikkö.
Palvelemme sekä tekijöitä että uhreja.

Haemme innovatiivista, kokenutta ja perhekuntoutuksesta innostunutta perhetyön ammattilaista kiertävän perhekeskus Kiepin tiimiimme erityistyöntekijäksi. Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Kiertävä perhekeskus Kieppi tarjoaa intensiivistä, päiväryhmämuotoista perhekuntoutusta eri paikkakunnilla Etelä-Savon seudulla. Toiminta pohjautuu vertaistuen ja sosiokulttuurisen innostamisen periaatteille.

Kiepin erityistyöntekijänä vastaat yhdessä työparisi kanssa kiertävän perhekeskus Kiepin toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Myös työparisi on kokenut perhekuntoutuksen asiantuntija. Tehtävänäsi on tukea asiakasperheidemme vanhemmuutta ja arjen hallintaa, vahvistaa perheen sisäistä vuorovaikutusta ja tukea lapsen turvallisen kiintymyssuhteen muodostumista. Työhösi kuuluu päiväryhmien käytännön toteutus sisältäen esim. ruokailujen järjestämisen ja toiminnalliset hetket. Toiminnan suunnittelussa ja asiakasohjauksessa teet laajalti yhteistyötä perheiden palveluja alueella tarjoavien toimijoiden kanssa. Varsinaisen päiväryhmätoiminnan ohessa toteutat mahdollisesti myös muita vanhemmuutta tukevia ryhmätoimintoja kulloisenkin tarpeen mukaan.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa sekä työkokemusta perhekuntoutukseen liittyvistä työtehtävistä pikkulapsiperheille suunnattujen palvelujen piiristä. Olet joustava tiimi- ja verkostotyöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen sekä innostavan työtehtävän, kehittämismyönteisen työyhteisön sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Työaika on 38 h/vko, ja työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä mahdollisine suosittelijoineen vastaanottaa toiminnanjohtaja Sirkku Mehtola 14.11.2018 klo 16.00 mennessä. Yhteystiedot ja tiedustelut sirkku.mehtola@violary.fi, p. 044 529 0088, Olli Humalamäki, p. 044 0828283

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9750854 

Share This Post:

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Kumppaneita ja lisätietoa