VIOLA – väkivallasta vapaaksi ry on perhe- ja lähisuhdeväkivallan avopalveluyksikkö.
Palvelemme sekä tekijöitä että uhreja.

EROISSA ON EROA – Joka toinen pari -elokuvanäytös + keskustelua elämästä eron jälkeen Mikkelin Kinolinna ti 30.5. klo 18.00 ( liput 10€ )

Tule mukaan kanssamme teemalliseen elokuvailtaan, jossa elokuvalipulla tarjolla Joka toinen pari -elokuvan näytös sekä keskustelua elämästä eron jälkeen – paikalla Suomalaisen eroseminaarin kehittäjä, kouluttaja ja kirjailija Marianna Stolbow.

EROISSA ON EROA -elokuvanäytös käynnistyy klo 18.00 ja keskustelun pariin päästään heti elokuvan päätyttyä klo 19.20 paikkeilla, jolloin ääneen pääsee Marianna Stolbow – ja luonnollisesti yleisö. Ajatuksesi ja kokemuksesi ovat tärkeitä, joten tule mukaan teemailtaan käymään keskustelua ja vaihtamaan ajatuksia elämästä eron jälkeen.

JOKA TOINEN PARI – Kolme paria – kolme eroa – kuusi tapaa muista

Joka toinen pari eroaa. Siis hyvin tavallista ja silti useimmiten kriisi. Mikä meidät pitäisi yhdessä ja kuuluuko saman kanssa olla ikuisesti? Joka toinen pari -elokuva antaa puheenvuoron saman eron eri näkökulmasta kokeneille – vanhemmille, isovanhemmille ja lapsille. Elokuvassa kolme ex-paria kertoo eron hetkistään, jotka he muistavat hyvin eri tavoin, ja eron jälkeisestä yhteisestä elämästä. Miten eletään eron jälkeistä aikaa, kun lapset vaihtavat pesää viikon välein? Kun lopulta tervehditään exän uutta puolisoa ja istutaan yhä samassa joulupöydässä? Tunteikkaisiin hetkiin liittyy myös huumoria – sekä pohjimmaisena lämpöä, joka ei olekaan kadonnut.

Elokuvan traileri

Elokuvan tiedote

 

Share This Post:

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Kumppaneita ja lisätietoa