VIOLA – väkivallasta vapaaksi ry on perhe- ja lähisuhdeväkivallan avopalveluyksikkö.
Palvelemme sekä tekijöitä että uhreja.

Sinivalkoiset puut -kampanja järjestetään osana Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Virkatuilla neulegraffiteilla koristellaan kaupunkialueen puita ja juhlistetaan Suomi 100 -juhlavuotta. Kampanjan avulla pyritään lisäämään yhteisöllisyyttä ja vähentämään yksinäisyyttä; suomalaisista joka viides on yksinäinen. Kampanjan osana järjestetään kohtaamisia neulekahviloiden ja yhteisten tapaamisten sekä sinivalkoisten puiden rakentamisen merkeissä. Syksyllä Sinivalkoiset puut riisutaan ja materiaali laitetaan kiertoon. Kampanjaa esitellään loppuvuonna näyttelyssä, jossa myös osa neulegraffiteista löytää uuden muodon.

Neulegraffiteja on syntynyt jo paljon. Viola ry:n ja ESTERY:n lisäksi neulekahviloita ovat järjestäneet myös Mikkelin Setlementti ry, Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset sekä Mikkelipuisto.

Ensimmäiset puut rakennetaan Mikkelipuiston edustalle toukokuussa. Kampanjan työryhmä aloittaa neulegraffitien kokoamisen maanantaina 8.5. Talkoot jatkuvat 12.5. klo 9-16 sekä osana Mikkelipuiston Leikkipäivän ohjelmaa 13.5. klo 10–13.

Share This Post:

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Kumppaneita ja lisätietoa